Ce opțiuni am pentru a plasa o comandă?

Pe Magline.ro poți plasa o comandă pe site, telefonic la 0371239319 (24/24h 7/7zile , prin robotelul ce preia datele commenzii), sau pe WhatsApp la 0770337641.

  1.  Plasarea comenzii online este cel mai rapid si eficient mod de a plasa o comandă, și garantează expedierea mai rapidă in zilele foarte aglomerate.

       Cum faci asta? Urmează pașii de mai jos

  1. Selectezi produsele dorite

În momentul in care ai găsit un produs pe care dorești să îl achiziționezi, apasă pe butonul Cumpără. Vei observa ca s-a adăugat produsul in coșul de cumpărături. Poți adăuga mai multe produse sau poți merge direct la finalizarea comenzii.

Apăsând butonul Trimite Comanda treci rapid la introducerea datelor de finalizare : metode de plata, de livrare, adresa, date de facturare, sau poți apăsa butonul Vizualizare coș, unde poti modifica cantitățile produselor, poți șterge produse, poți adăuga Cupoane de discount, sau, poți chiar trimite conținutul coșului de cumpărături pe emailul tău, pentru o procesare amânată, sau chiar unui cunoscut pentru WishList sau idei de cadouri.

  1. Informații pentru expediere

În câmpurile de text dedicate, trebuie să completezi cu atenție datele tale, numărul de telefon, adresa completă de livrare, sau poți selecta un Locker prin harta interactivă de unde îți dorești să ridici coletul.

La acest pas poți selecta și metodele de plată cele mai potrivite pentru tine, inclusiv sa folosești banii virtuali din Wallet-ul tău, ce reprezintă punctele de fidelizare obținute la comenzile anterioare.

  1. Finalizarea comenzii

Înainte de a finaliza comanda, poți folosi câmpul Comentarii comanda, care îți permite sa trimiți eventuale informații suplimentare. După ce te-ai asigurat ca ești de acord cu Termenii si Condițiile practicate și ai bifat acceptul, apasă butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcție de caracteristicile comenzii tale urmează pasul de plată online cu cardul / finanțare în caz că ai optat pentru una din aceste variante. O comandă înregistrată cu succes aduce cu sine un email automat cu un număr de comandă atribuit.

   B: Pentru a plasa o comanda telefonic cu un operator te rugăm sa ne contactezi in intervalul orar 09:00 - 14:00, sau poți lăsa detalii comenzii prin robotelul 24/24h.

Trebuie sa știi : codul produsului de interes, pe care il găsești la orice produs situati între pretul produsului și butonul Cumpără , impreună cu datele de facturare, precum si metoda de plată aleasă. Dacă lași comanda roboțelului, vei fi sunat de un operator pentru a confirma comanda, astfel ca tu sa fii sigur că e înregistrată cu succes.

   C: Plasarea comenzii pe WhatsApp la 0770337641 este similară cu cea telefonică, trebuie să ne lași un mesaj cu datele comenzii, cod de produs si date de facturare, iar colegii te vor suna în timpul programului de funcționare pentru a confirma ănregistrarea cu succes.

Trebuie sa știi : codul produsului de interes, pe care il găsești la orice produs situati între pretul produsului și butonul Cumpără , impreună cu datele de facturare, precum si metoda de plată aleasă

   D: Comenzile pot fi plasate si prin SEAP, insă e necesar să ne contactezi in prealabil pe achiztii@magline.ro pentru stabilirea detaliilor și listarea necesarului.