Salutare!

In primul rând ne bucură nespus că, dincolo de produse si servicii, ești interesat să afli cu cine urmează să colaborezi, dacă nu ai făcut-o deja.

 

Magline.ro este un produs al societății Krasscom Trading SRL, Identificată la Registrul Comerțului sub codul unic J32/1232/2017, cu Codul Unic de Înregistrare 34111950, iar mai multe date ale companiei sau metodele prin care ne poți contacta le găsești oricând in secțiunea CONTACT.

De asemenea, datele noastre bancare sunt:

  1. Banca: Banca Transilvania.  Cont: RO95BTRLRONCRT0415243501
  2. Banca: Trezorerie (pentru comenzi SEAP) Cont: RO19TREZ5765069XXX024777 

Krasscom Trading SRL a luat naștere in anul 2015, moment în care ne-am făcut aparișia în piața Online din România, iar din 2016 am lansat brandul și canalul www.magline.ro

 

Magline este un site pentru produse Low-Tech și Accesorii, adică, produse de tehnologie actuală, simplă, utilă și cu utilitate dovedită, precum și produse de tip accesorii atât pentru telefoane sau smartwatch-uri cât si pentru mașină sau birou, astfel ca tu să poți alege cea mai bună, practică și satisfăcătoare variantă pentru tine.

 

Acum, după ce am spus cu ce ne ocupăm, iți vom spune și cine suntem. Afacerea este una de familie, în care s-a investit trup și suflet, indiferent de funcție, având o echipă de oameni minunați,  dedicați,  cu idealuri și principii foarte bine conturate.

Unul dintre aceste principii la care ținem atât de mult este de a oferi clientului mereu ceva în plus, să câștige ceva în urma experienței cu noi.

Nu vom minți pe nimeni promițând că nu vom greși niciodată. Vom promite, însă, că atunci când vom greși, ne vom asuma poziția, vom face tot ce putem pentru a rezolva greșeala, vom lua măsuri să nu repetăm aceeași greșeală o a doua oară și mai mult, vom oferi clienților noștri, partenerilor de fapt, un motiv sa simtă că au avut ceva de câștigat in lucrul cu noi.

 

Un alt principiu pe care îl avem în vedere, este acela de a da mai departe, de a fi de folos comunității și de a le fi de folos celor care se dedică zilnic cauzelor umanitare.

Încă cu mulți ani în urmă , pe lângă participarea prin donații la diverse campanii și cauze umanitare, am hotărât să susținem permanent prin sponsorizări directe câteva Asociații cu echipe minunate ce luptă pentru cauze de suflet , pentru suflete aflate in dificultate, pentru o societate mai bună, mai curată si mai sigură. Ne este foarte drag să menționăm, dintre multele Asociații minunate din Romania, si pe partenerii noștri:

 


In sprijinul tuturor credințelor și principiilor noastre stă RESPECTUL, respect pe care îl oferim clienților ce ne ”trec pragul„ , persoanelor ce ne contactează, partenerilor noștri de business, mediului ce ne înconjoară, societății in care trăim, comunității în care locuim, precum și, nu în ultimul rând, MEMBRILOR echipei noastre, fie noi, fie veterani, fără de care nimic din ce ne propunem nu ar fi realizabil.