1. INFORMATII  DESPRE  SITE
  Site-ul web MAGLINE.ro este administrat de S.C. KRASSCOM TRADING SRL cu 

Sediul Social: Strada Azurului nr 3A,Selimbar, Judet Sibiu

Punct de Lucru: Strada Malului nr 8, Sibiu, Judet Sibiu 

Numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  J32/1232/2017,C.I.F. RO34111950, capital social subscris si varsat de 200 lei.

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

 1. ACCEPTAREA CONDITIILOR
  Utilizarea site-ului MAGLINE.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
  In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
  MAGLINE.ro  isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări. 
 2. DREPTURILE DE AUTOR
  Informatiile publicate pe MAGLINE.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii KRASSCOM TRADING SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@magline.ro
 3. INCHEIEREA CONTRACTULUI
  Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul MAGLINE.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate KRASSCOM TRADING SRL – administrator site-, respectiv prin telefon sau email, de asemenea ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. 
  Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
  Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. 
  Dupa plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea KRASSCOM TRADING SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. 
  Ofertele si preturile afisate pe site-ul MAGLINE.rosunt valabile maxim 12 ore. 
  Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata etc)
  Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. 
  Produsele sunt disponibile in limita stocului.
 4. LIMITARE RASPUNDERE MAGLINE.RO 
  Site-ul MAGLINE.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
  Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului MAGLINE.ro, in tot sau in parte.
 5. ANULARE COMANDA
  MAGLINE.ro (administrat de SC KRASSCOM TRADING SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, MAGLINE.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
  KRASSCOM TRADING S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, KRASSCOM TRADING are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
  Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: 
  - preturile afisate pe site-ul MAGLINE.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  - produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
  - tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
  - datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 6. GARANTII
  Toate produsele sunt insotite de factura ce reprezinta certificatul de garantie (producator sau vanzator).
  Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie. 

  Garanția este de doua tipuri: a. obligația legală a vânzătorului (garanție legală de conformitate) si/sau b. orice angajament asumat de vânzător sau producător (garanție comercială) față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă. Termenul de garanție legală de conformitate este de 2 ani și se calculează de la data livrării produsului, conform Legii 449/2003.In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) perioada de garantie este de 12 luni pentru produsele de folosinta indelungata si jumatate din garantia oferita pentru produsele de folosinta medie si mica. Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile.
 7. LITIGII
  Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului S.C. KRASSCOM TRADING S.R.L., respectiv Judecatoria Sibiu.

 

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC KRASSCOM TRADING SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.


Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Modalitati de plata: numerar, ordin de plata, cu cardul online (acceptam si plata in rate fara dobanda pentru comenzi de minim 100 lei)
Modalitati de livrare: curierat rapid 

MAGLINE.ro nu vinde in strainatate.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere