Se incarca...

Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 99 ron prin curier rapid. Afla mai multe aici

Cum platesc

Pentru a achita produsele comandate pe Magline.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

– Plata numerar sau ramburs
– Ordin de plata
– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard* – Transfer prin internet banking : iTransfer
    *Acceptam si plata in rate fara dobanda pentru comenzi de minim 100 lei

Card BT Star de la Banca Transilvania:

  • 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda

Bonus Card de la Garanti Bank:

  • 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda

Cardurile de la Alpha Bank:

  • 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda

CardAvantaj:

  • 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda

Cardurile de credit de la BRD Finance:

  • 1, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Magline.ro foloseste platforma MobilPay.

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati MobilPay. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. Magline.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. Ordin de plata Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Magline.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, nu este necesara stampila firmei si nici o imputernicire semnata. Nume firma: KRASSCOM TRADING SRL
Cont lei: RO60BACX0000001103550001, deschis la Unicredit Bank
Cod unic inregistrare: RO34111950 La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, etc) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate: – Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
– Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.