Se incarca...

Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 99 ron prin curier rapid. Afla mai multe aici

Cum se livreaza

Expedierea pachetului dumneavoastră

Comenzile dumneavoastra sunt procesate si trimise conform tabelului de mai jos:

Luni - VineriPana in ora 14:00Va fi trimis in aceeasi zi
Luni - JoiDupa ora 14:00Va fi trimis in ziua urmatoare
VineriDupa ora 14:00Va fi trimis Luni
Sambata - Duminica --


Pachetele sunt expedite prin curierat rapid (DPD).

Costul transportului prin curierat rapid este de 19 Ron, suma fixa indiferent de greutate sau de kilometri suplimentari. Pentru comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu 99 lei oferim transport GRATUIT.

In SIBIU, ai posibilitatea de a ridica produsele de la sediu, astfel scutești transportul indiferent de valoarea comenzii.

Va sfatuim sa va grupati toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecareia i se vor aplica costuri de livrare individuale. Riscurile aferente livrării cad in responsabilitatea dumneavoastra, dar luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

De asemeni va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului, astfel incat, daca acesta prezinta semne vizibil considerabile de deteriorare, sa refuzati primirea coletului. Toate foliile de sticla sunt verificate manual de departamentul de Shipping, astfel incat, daca o folie sau mai multe ajung sparte, cel mai sigur au ca si cauza socuri suferite in tranzit. Odata acceptat coletul fara a-l verifica in fata curierului, va dati acordul privind integritatea produselor comandate, iar ulterioarele cereri de restituire avand ca motivatie produse sparte sau deteriorate neputand fi luate in considerare.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatra sunt bine protejate, dar pot suferi socuri mecanice in tranzit.

Puteti urmari statusul coletelor aflate in livrare pe www.tracking.dpd.ro cu numarul de transport.

Durata de livrare este de 24-48 H lucratoarede la procesarea comenzii, existand posibilitatea intarzierilor in zilele de sarbatoare nationala, weekend-uri, sau in perioare cu un volum foarte mare de comenzi (ex: Black Friday, Perioada sarbatorilor de iarna, Perioada sarbatorilor pascale etc).

Mentionam ca nu vindem produse in afara tarii.