Se incarca...

Cum se livreaza

Expedierea pachetului dumneavoastră

Comenzile dumneavoastra sunt procesate si trimise conform tabeluui de mai jos:

Luni - VineriPana in ora 14:00Va fi trimis in aceeasi zi
Luni - JoiDupa ora 14:00Va fi trimis in ziua urmatoare
VineriDupa ora 14:00

Va fi trimis Luni
-

Sambata - Duminica -


Pachetele sunt expedite prin curierat rapid (DPD).

Costul transportului prin curierat rapid este de 19 Ron, suma fixa indiferent de greutate sau de kilometri suplimentari. Pentru comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu 150 Ron oferim transport GRATUIT.

Locuiesti in SIBIU? Acum ai transport GRATUIT pentru toate comenzile de peste 59 lei.
Oferta este valabila pentru localitatile: Vestem, Veseud (Slimnic), Vale, Turnu Rosu, Tichindeal, Talmaciu, Talmacel, Sura Mica, Sura Mare, Selimbar, Sebesu de Sus, Sebesu de Jos, Scoreiu, Sarata, Sadu, Sadinca, Sacel, Sacadate, Rusciori, Ludos, Loamnes, Lazaret, Ilimbav, Hasag, Hamba, Glamboaca, Gales, Fofeldea, Dobarca, Daia, Cristian, Cornatel, Colun, Colonia Talmaciu, Cisnadioara, Cisnadie, Casolt, Bungard, Bradu, Boita, Bogatu Roman, Avrig, Altina, Albi, Alamor, Aciliu si Sibiu.

Tot in SIBIU ai posibilitatea de a ridica produsele de la sediu, astfel scutești transportul indiferent de valoarea comenzii.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare individuale. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

De asemeni va rugam sa verificati integritatea coletului si a produselor in prezenta curierului, astfel inca, daca unul sau mai multe produse au ajuns detriorate, sa refuzati primirea coletului. Toate foliile de sticla sunt verificate manual de departamentul de Shipping, astfel incat, daca o folie sau mai multe ajung sparte, cel mai sigur au ca si cauza socuri suferite in tranzit. Odata acceptat coletul fara a-l verifica in fata curierului, va dati acordul privind integritatea produselor comandate, ulterioarele cereri de restituire avand ca motivatie produse sparte sau deteriorate neputand fi luate in considerare.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate, dar pot suferi socuri mecanice in tranzit.

Puteti urmari statusul coletelor aflate in livrare pe www.dpd.ro cu numarul de transport .

Durata de livrare este de 24-48 H lucratoarede la procesarea comenzii, existand posibilitatea intarzierilor in zilele de sarbatoare nationala, weekend-uri, sau in perioare cu un volum foarte mare de comenzi (ex: Black Friday, Perioada sarbatorilor de iarna, Perioada sarbatorilor pascale etc).

Mentionam ca nu vindem produse in strainatate.